1. Haberler
  2. Spor
  3. Körfez’de karting coşkusu yaşandı

Körfez’de karting coşkusu yaşandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KOCAELİ (İGFA9 – 3 yarış sonunda Küçük kategoride birinciliğe ulaşan isim Can Özler olurken, Ali Fuat Miras ikinci ve Can Günfer Tüzüner de üçüncü oldular.

12 atletin uğraş ettiği Junior kategoride Dynamic Racing Team’den Erin Ünlüdoğan birinci birinciliğini elde ederken, Demir Sağım ikinci ve Ömer Ulaş Akbağ da üçüncü olarak podyuma çıktılar. Bu kategoride bayanlar birincisi ise Zeynep Büyükpınar oldu.

Senior kategoride Dynamic Racing Team’den Kerim Sulyak birincilik kürsüsüne çıkarken, onu ikinci sırada grup arkadaşı Yağız Tekşan ve üçüncü sırada Yağız Topal takip ettiler. Senior bayanlarda birincilik kupasına uzanan isim Leyla Sulyak olurken, Zeynep Çukurova ikinci sırada yer aldı. Master kategoride ise podyum birinci Murathan Gür ikinci İlyas Vurgeç ve üçüncü Mehmet Çınar biçiminde oluştu. Yarışın ekipler birinciliğini ise Dynamic Racing Team kazanarak şampiyona gruplar birinciliğindeki liderliğini sürdürdü. 9 yaş altı sportmenlerin iştirakine açık olan TOSFED Micro Kupası‘nda ise Borusan Otomotiv Motorsport Karting’ten Zayn Sofuoğlu birinciliği elde ederken, Enes Hakkı Yeten ikinciliği ve Bulut Tırınk da üçüncülüğü kazanan atletler oldular.

MOTUL 2024 Türkiye Karting Şampiyonası, 10-11 Ağustos tarihlerinde Nimara Otomobil Spor Kulübü (NİMOSK) tarafından Uşak Karting Pisti’nde düzenlenecek olan 4. ayak yarışları ile devam edeceği öğrenildi.

Körfez’de karting coşkusu yaşandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin