1. Haberler
  2. İş Dünyası
  3. TÜRKŞEKER, 14 ilde sürekli işçi alımı yapacak

TÜRKŞEKER, 14 ilde sürekli işçi alımı yapacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. (TÜRKŞEKER), aralarında Kars’ın da bulunduğu 14 ilde bulunan 17 farklı işyerinde görevlendirilmek üzere engelli ve eski hükümlü statüsünde toplam 111 sürekli işçi alımı gerçekleştirecek.

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. (TÜRKŞEKER), aralarında Kars’ın da bulunduğu 14 ilde bulunan 17 farklı işyerinde görevlendirilmek üzere engelli ve eski hükümlü statüsünde toplam 111 sürekli işçi alımı gerçekleştirecek. Başvurular, 26 Mayıs – 30 Mayıs 2025 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılacak. İlgili adayların başvuru süresi içerisinde İŞKUR sistemine giriş yaparak ilanlara başvurmaları gerekiyor.

TÜRKŞEKER’in işçi alımı yaptığı şehirler ve kontenjan dağılımları, başvuru koşulları ve diğer detaylı bilgiler İŞKUR’un resmi web sitesi üzerinden öğrenilebilecek.BHA

Detaylı bilgi ve başvuru için: https://www.iskur.gov.tr

TÜRKŞEKER, 14 ilde sürekli işçi alımı yapacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Özgür Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!