Özgür Haberler © 2022-2024. Tüm hakları saklıdır.

Özgür Haberci | Türkiye'den Özgür Haberler

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Başkan İbrahim Sandıkçı'ya Sevgi Seli

Başkan İbrahim Sandıkçı'ya Sevgi Seli

Admin Admin - - 2 dk okuma süresi
3 0

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, pazarcı esnafı tarafından sevinçle karşılandı. 

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’ya vatandaşların desteği çığ gibi büyümeye devam ediyor. Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Canik’te Gaziosmanpaşa Mahallesi Semt Pazarı’nda pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pazarcı esnafı ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “ İlçemize yeni eser ve hizmetler kazandırmak için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Pazarcı Esnafından Tam Destek

Vatandaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya ara vermeden devam ettiklerini belirten Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı,  “İlçemizde esnafımıza katkılar sunan, yeni istihdam alanları oluşturan projeler ve yatırımları hayata geçirmeyi sürdürüyoruz. Tüm çalışmalarımızı hemşehrilerimizle olan gönül birlikteliğimizle, istişare ve ortak akıl anlayışıyla gerçekleştiriyoruz. Gerçek Belediyecilik şiarıyla ara vermeden çalışmaya devam ederek, Canik’imizde başlattığımız eser ve hizmet yolculuğunu yeni projeler ve yatırımlarla taçlandıracağız” ifadelerinde bulundu.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’ya gerçekleştirdiği ziyaretlerde, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay’da eşlik etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir