Notice: _load_textdomain_just_in_time işlevi yanlış çağrıldı. Translation loading for the kanews domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Ayrıntılı bilgi almak için lütfen WordPress hata ayıklama bölümüne bakın. (Bu ileti 6.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/ozhb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121
Depremde hayatını kaybedenler Seferihisar'da anıldı | Özgür Haberci
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Depremde hayatını kaybedenler Seferihisar'da anıldı

Depremde hayatını kaybedenler Seferihisar'da anıldı

featured
depremde-hayatini-kaybedenler-seferihisarda-anildi.jpg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6 Şubat depreminin birinci yılında hayatını kaybedenler, Seferihisar Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle anıldı. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Kaybettiğimiz canları asla unutmayacağız. Biz unutsak, yüreğimiz unutmayacak. Aklımız unutmayacak. Biz unutsak, vicdanımız unutmayacak” dedi. .

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler, depremin 1. yıl dönümünde Seferihisar’da anıldı. Seferihisar Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törene Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Rahmi Tezel Çınar, CHP ilçe yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Anma töreninde, depremde yaşamını yitiren 53 bin 537 anısına kişi anısına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. 

YETİŞKİN: “ACIMIZIN TARİFİ YOK”

Depremin ilk anından bu yana Seferihisar Belediyesi olarak dayanışma ruhuyla hareket ettiklerini ve her koşulda deprem bölgesine destek olduklarını belirten Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Depremin bize öğrettiği dersleri unutmadık ve unutmayacağız. Afetlere karşı hazırlıklı olmak, riskleri azaltmak ve dayanıklılığımızı artırmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu süreçte, siz değerli vatandaşlarımızın da desteği ve iş birliği bizim için çok önemli. Biz bundan sonra da beton siyaseti değil, halkın siyasetini yapmaya devam edeceğiz. Bu halkı imar affı yaptıktan sonra vicdan affına uğrayanların insafına bırakmayacağız. Değerli Seferihisarlılar, Acımızın tarifi yok. Kaybettiğimiz canları asla unutmayacağız. Biz unutsak, yüreğimiz unutmayacak. Aklımız unutmayacak. Biz unutsak, vicdanımız unutmayacak”  diye konuştu.

Anma töreninin ardından Seferihisar Cumhuriyet Meydanı ve Ürkmez Hizmet Binası önünde, depremde hayatını kaybedenlerin anısına vatandaşa lokma dağıtıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Depremde hayatını kaybedenler Seferihisar'da anıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Özgür Haberci ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!