1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

featured
sivas-belediye-baskani-hilmi-bilgin-12-mart-istiklal-marsinin-kabulu-ve-mehmet-akif-ersoyu-anma-gunu-dolayisiyla-bir-mesaj-yayinladi.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilgin mesajında; “İstiklal Marşımız, Kurtuluş Savaşı’nın en zorlu günlerinde, milletimize cesaret ve moral kaynağı olan, milletimizin değerlerini ve vatan sevgisini en güzel şekilde ifade eden bir kahramanlık destanıdır.

Vatan toprağını canlarından üstün tutan, büyük bir azim ve emsalsiz fedakarlıklarla bağımsızlık ve özgürlüğüne sahip çıkan ecdadımız, istiklal mücadelesini zaferle taçlandırmıştır.

İstiklal Marşımız, milletimizin o zor şartlar içinde bulunduğu vaziyeti, sahip olduğu gücü ve kararlılığı bugüne kadar taşıyan, geçmişle geleceğimizi buluşturan en kıymetli ortak değerlerimizdendir.

Vatan ve bayrak sevgisinin timsali, millî şairimiz Mehmet Akif Ersoy, müellifi olduğu İstiklal Marşımız başta olmak üzere geride bıraktığı eserleri ile her zaman saygıyla yâd edilecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümünde, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını şükran ve rahmetle anıyorum.” ifadelere yer verdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Özgür Haberci | Türkiye'den Özgür Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin