DOLAR 28,9497 0.05%
EURO 31,8336 0.2%
ALTIN 1.904,110,16
BITCOIN 1096019-0,27%
İstanbul
11°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tailwind EMITT’ten yeni iş birlikleriyle döndü

Tailwind EMITT’ten yeni iş birlikleriyle döndü

ABONE OL
27 Nisan 2023 13:57
Tailwind EMITT’ten yeni iş birlikleriyle döndü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İSTANBUL (İGFA) – Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı (EMITT) 26’ncı kez binlerce ziyaretçiyi ağırladı. 

Sivil havacılık sektörünün köklü şirketi Tailwind Havayolları, fuarda yeni uçuş destinasyonları ve mevcut uçuşların sayısını arttırmaya yönelik yeni iş birliklerine imza attı.

UÇUŞ DESTİNASYONLARI VE UÇUŞLARIN SAYISI ARTACAK

Türk Sivil Havacılık sektörüne yeni bir soluk getiren Tailwind,  Türkiye turizminin gelişmesine katkı sağlayan fuarda; filosuna yeni katılacak 2 adet Boeing 737-800 tipi yolcu uçağını tanıttı.

İş hacmi yönüyle verimli bir fuar dönemi geçirdiklerini kaydedenTailwind Havayolları Ticaret Müdürü Burçak Kaya, iş ortağı Involatus Carrier Consulting GMBH ile birlikte yer aldıkları fuar boyunca birçok görüşme, toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, hem mevcut, hem de potansiyel tur operatörleriyle bir araya gelme fırsatı da bulduklarını söyledi.

Filoya yeni katılacak 2 adet Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı ile birlikte uçuş ağını genişletmeyi hedeflediklerini söyleyen Kaya, “Bu doğrultuda EMITT fuarı yeni uçuş destinasyonları yaratmak ve mevcut uçuşlarımızın sayısını arttırmak anlamında çok verimli bir ortam sağladı. Bu arad aMobsebTourile yapacağımız iş birliği ile mayıs ayı itibariyle Antalya – Kişinev arasında günlük uçuşlara başlayacağımızı da duyurmak isterim” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.